Enjoy the new CAME

U bent hier

Enjoy the new CAME

A BRAND NEW FUTURE

Het vernieuwde CAME ziet het nieuwe merk als het symbool van de verandering: de perfecte combinatie van technologie en de mens komt samen in het menselijk lichaam dat gestileerd weergegeven wordt in een heel dynamische compositie, de perfecte synthese van technologie die de mensen centraal zet.

De wereld is voortdurend in verandering en het tempo van die verandering wordt aangegeven door de technologie die ons steeds meer ontwikkeling en complexiteit in het vooruitzicht stelt.  Er is steeds meer behoefte aan een nieuwe taal zodat de mens weer centraal komt te staan en zodat de technologie weer nieuwe opportuniteiten weet te bieden. CAME lanceert “human automation”, een nieuw evenwicht in de verhoudingen tussen mens en technologie. Een niveau van communiceren dat iedereen tot in alle uithoeken van de wereld bereikt en vertrekt vanuit het leven van de mensen om nieuwe scenario's te creëren en actie om te zetten in emotie.

 

The new CAME codeThe 4 laws of Human automation: Le 4 leggi

Onze blik is gericht op de lange termijn en we proberen ons een beeld te vormen van hoe de wereld waarin we leven eruit zal zien in de toekomst en welke waarden nodig zullen zijn om te groeien: dialoog, passie, know-how zijn de eigenschappen waarmee we kunnen bepalen welke de meest belovende opportuniteiten zijn om de mensen te helpen om de plaatsen waar hun leven zich afspeelt, te automatiseren en intelligent te maken, en dit dankzij geïntegreerde technologische oplossingen die garant staan voor comfort, veiligheid en prestaties.
 Be Technology. Stay Human.

Met ruim 60 jaar ervaring op de markt is CAME een geconsolideerde entiteit die ervoor kiest om zich in de markt te zetten met een nieuw bewustzijn, namelijk dat van een Groep opgebouwd uit veel entiteiten die over de hele wereld actief zijn en die alle rijkdom van deze wereld met zich meebrengen, maar die vanaf vandaag met één en dezelfde stem naar buiten komen.

CAME verwezenlijkt een evolutie die gebaseerd is op nieuwe manieren om de wereld van de automatisering op te vatten, doorheen de vier wetten van de menselijke automatisering die nieuwe levenskwaliteit afbakenen, die bedoeld is voor de mensen omdat ze gemaakt werd door mensen.