Ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen

U bent hier

Er worden steeds meer parkeersystemen bij gezondheidsinstellingen geïnstalleerd. Hoewel elke faciliteit verschillende eisen heeft, blijft het einddoel hetzelfde: gebruikers voorzien van parkeerbeheersystemen die perfect werken en die de betaling vereenvoudigen.
 
De extra inkomsten die door de parkeersystemen bij de ziekenhuizen gegenereerd worden zijn vaak een noodzaak voor het beheer van een ziekenhuis en daarom is een eenvoudige oplossing van vitaal belang.
 
Dit is exact wat de parkeeroplossingen van CAME Parkare bieden. Systemen die ontwikkeld zijn om zowel de betalingen van de gebruikers als het beheer en onderhoud voor een duurzame werking te vereenvoudigen.

 

Voordelen van een parkeerbeheersysteem bij ziekenhuizen:

  • Speciale kaarten voor alle soorten gebruikers (onderwijs- en ziekenhuispersoneel, studenten en bewoners, patiënten, bezoekers, etc.).
  • Volledige flexibiliteit (24/7) van het parkeertijdbeheer (tarieven, toegang, abonnementen, etc.) om aan de behoeften van het ziekenhuispersoneel tegemoet te komen.
  • Hoog veiligheidsniveau dankzij automatische kentekenherkenning (ANPR), registratie en controle van inkomende en uitgaande voertuigen.
  • Specifieke oplossingen voor het geïntegreerde beheer van de parkeerplekken die gereserveerd zijn voor ziekenhuismedewerkers, ambulances, bezoekers, etc.
  • Mogelijkheid om gunstigere parkeertarieven in te stellen voor bezoekers, ambulante patiënten, etc. met een kleine en voordelige terminal voor ticketvalidatie op elke afdeling.

Compatibiliteit van producten

PKE

Off-street parkeersysteem

PKM

Pay-on-foot-systeem met thermische printer

Dankzij de hosting van de Pay & Display-software en de mogelijkheid voor online toegang kan het overal en met elke computer gebruikt worden.