Missie en visie

U bent hier

WIJ HOUDEN ONS BIJ ONZE DIENSTVERLENING ALTIJD AAN DE STRENGSTE STANDAARDEN - DIT IS WAAROM ONZE KLANTEN OP ONS BLIJVEN VERTROUWEN

De klantenservice van Parkare garandeert een persoonlijke en flexibele benadering waarbij tegemoet wordt gekomen aan de behoeften van de klant. Ons team biedt niet alleen ondersteuning via het callcenter en de helpdesk, maar werkt tevens samen met professionele technici op lokaal niveau om tijdig assistentie ter plekke te bieden. Parkare is lid van de BPA en erkend door Constructionline, CHAS en SAFEContractor.

Middels het geïntegreerde beheersysteem gebaseerd op de standaarden ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 wil de directie van PARKARE de kwaliteit van de dienstverlening op maat aan klanten verbeteren en ernaar streven om zowel tegemoet te komen aan de klantbehoeften als de normatieve eisen en de voorschriften die van toepassing zijn op de activiteiten die onze organisatie uitvoert en onderschrijft. Hierbij verliezen we de milieuaspecten niet uit het oog en houden we aandacht voor alles wat ons omringt, terwijl we voortdurend blijven werken aan verbetering van onze efficiëntie in termen van kwaliteit en milieu.

 

MISSIE EN VISIE

CAME Parkare stelt zich ten doel om met zijn producten de mobiliteit, een van de onderscheidende kenmerken van onze huidige maatschappij, te verbeteren en zo bij te dragen aan de duurzaamheid van de wereld waarin we leven. De missie van CAME Parkare is het leveren van technologische oplossingen die hierop gericht zijn.

Hiermee helpen we niet alleen mensen beter gebruik te maken van hun tijd, lokale overheden het verkeer te verbeteren en milieuvervuiling tegen te gaan, maar optimaliseren we ook het rendement van de bedrijven van onze klanten.

Om deze doelen te bereiken, richten we ons op:

  • Technologie en innovatie -We bieden systemen en software en streven ernaar om op beide gebieden aan de top te staan met geavanceerde producten en oplossingen.
  • Klantenservice -  De organisatie van ondersteuning brengt haast de helft van onze opbrengst binnen en vertegenwoordigt de ware geest van CAME Parkare. Wij willen het succes van onze klanten op de lange termijn garanderen en duurzame relaties opbouwen. Het gaat niet alleen om verkopen ... voor onze klanten willen we een partner zijn die hen ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten en die voortdurend oog houdt voor hun behoeften.

Wij streven ernaar de wereldwijde marktleider te worden.