Diensten

U bent hier

WAAROM U OP ONS KUNT VERTROUWEN

De relatie met onze klanten eindigt niet bij de verkoop, maar wordt voortgezet met alle diensten die nodig zijn om minimale problemen, maximale productiviteit en investeringsbescherming te garanderen. Wij houden ons bij onze dienstverlening altijd aan de strengste standaarden - dit is waarom onze klanten op CAME Parkare blijven vertrouwen. Het nationale assistentieteam van CAME Parkare biedt een persoonlijke en flexibele benadering waarbij tegemoet wordt gekomen aan de behoeften van de klant met complete onderhoudsplannen op maat. Ons team werkt samen met ervaren technici in uw buurt om tijdig assistentie ter plaatse te kunnen verlenen.

  • Stuur ons uw verzoek om assistentie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

  • Van basisplannen om aan de minimale en wettelijke veiligheidseisen te voldoen tot de meer complete oplossingen voor technische ondersteuning en onderhoud.

  • Ons technische ondersteuningsteam staat voor u klaar om u te helpen bij de configuratie en installatie, het oplossen van problemen en alle andere vragen of twijfels die u mocht hebben.

  • Een complete oplossing op maat voor uw specifieke wensen.

  • Beschikking over een uitgebreid gamma van originele reserveonderdelen om de hoge prestaties van de installaties te behouden en bedrijfsonderbrekingen te voorkomen.