Winkels en supermarkten

U bent hier

Makkelijk parkeren bij winkelcentra kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Eenvoudige betaalwijzen en filemanagementsystemen vormen een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat klanten graag terugkomen. De feiten spreken voor zich en het parkeergemak is een van de hoofdcriteria aan de hand waarvan klanten beslissen waar te gaan winkelen.
 
CAME Parkare werkt nauw samen met de detailhandel om parkeerbeheersystemen te leveren die overal aan ieders wensen voldoen.  Het uiteindelijke doel is consumenten de best mogelijke ervaring te garanderen. Talloze betaalmethoden
 
Onze oplossingen helpen de gewoonten van consumenten in kaart te brengen door middel van statistieken van piekuren, gebruiksfrequentie en veel meer. Zo kunnen onze klanten het parkeersysteem in hun voordeel optimaliseren. Het systeem kan centraal worden beheerd om het onderhoud te minimaliseren en het rendement te maximaliseren. 

 

Voordelen van een parkeerbeheersysteem bij winkelcentra en supermarkten:

  • Kortingsbonnen voor parkeren (Validec) om klantentrouw te belonen.
  • Mogelijkheid voor integratie in het parkeerservicesysteem (prepaid ticket).
  • Hoog veiligheidsniveau dankzij kentekenherkenning (ANPR), registratie en controle van inkomende en uitgaande voertuigen.
  • Detectie en signalering van vrije parkeerplekken (gidssysteem Optima) waarmee de bezetting van de parkeerplaats geoptimaliseerd en, indien nodig, sequentieel georganiseerd kan worden.

Compatibiliteit van producten

PKE

Off-street parkeersysteem

PKM

Pay-on-foot-systeem met thermische printer

Compatibel met alle off-street Pay-on-Foot-systemen van CAME Parkare