PKM

U bent hier

PKM

Het PKM-systeem voor het middensegment, in de kenmerkende nieuwe stijl van CAME Parkare, blijft dezelfde uitstekende prestaties leveren als die van zijn voorganger Compact van Parkare.  

Hoewel veel functies met die van het hoogwaardige PKE-systeem overeenkomen, is deze uitvoering voor het middensegment PKM voordeliger, waardoor ze bijzonder aantrekkelijk is voor exploiteurs met een beperkt budget. Dankzij het updaten van de functies die reeds beschikbaar waren op Compact is PKM een succesvolle belofte in de wereld van Pay-on-Foot-parkeersystemen in het middensegment.


 

PAY-ON-FOOT-SYSTEEM MET THERMISCHE PRINTER

Met het geïntegreerde Pay-on-Foot-systeem kunnen parkeerfaciliteiten met een minimale investering centraal worden beheerd en talloze functies en voordelen worden genoten.

De oplossing bestaat uit een ingangsterminal, betaalautomaat en uitgangsterminal, terwijl de andere elementen - zoals slagbomen, voetgangersdoorgang en handkassa - gedeeld worden met het PKE-systeem.

De in PKM toegepaste technologie is kostenbesparend en maakt het systeem minder complex door het aantal bewegende onderdelen in vergelijking met andere systemen te beperken, waardoor het betrouwbaarder is. De eenvoud van het systeem betekent niet minder functies; PKM kan met automatische kentekenherkenning (ANPR), VoIP-intercoms (Voice over IP), beveiligingscamera's en video, EMV Chip & PIN, contactless kaarten en vele andere technologieën werken.

PRIJZEN ZIJN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG - elk project moet door ons verkoopteam onderzocht worden. Verstrek voor een specifieke offerte alle gegevens van uw project.