Optima

U bent hier

Optima

Gidssysteem voor voertuigen

Met het automatische gidssysteem voor voertuigen Optima voor parkeersystemen kan de bezetting van parkeerplaatsen in realtime geoptimaliseerd worden aan de hand van de verkregen informatie om vrije plekken en de snelste route erheen aan te geven. De mogelijkheid om snel de vrije plekken te detecteren en aan te geven leidt tot een directe verhoging van de doorstroming van voertuigen in de parkeerfaciliteit (en daarmee een verhoging van de omzet), plus de volgende voordelen:

  • Hogere brandveiligheid binnen de parkeerfaciliteit dankzij de in het systeem geïntegreerde temperatuursensoren.
  • Centrale configuratie onafhankelijk van alle sensoren (inclusief die voor hoogte) voor aanpassing aan de specifieke vorm van elk systeem.
  • Optimalisering van het stroomverbruik dankzij de automatische aanpassing van de verlichting op basis van diverse configureerbare factoren.
  • Efficiënter gebruik en distributie dankzij het sequentiële bezettingssysteem per zone (volledig configureerbaar).
  • Al deze functies zijn gebaseerd op een waar communicatienetwerk dat volumetrische detectors en/of ultrasoonsensoren voor voertuigverkeer, aanwijzingsborden, slagbomen en een gecomputeriseerde centrale eenheid omvat.

PRIJZEN ZIJN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG - elk project moet door ons verkoopteam onderzocht worden. Verstrek voor een specifieke offerte alle gegevens van uw project.