Over ons

U bent hier

INFORMATIE OVER PARKARE

Parkare is op 1 september 1988 gestart als Alfia Services Limited, een bedrijf dat onderhoud uitvoerde in opdracht van derden. Om in te spelen op de klantbehoeften transformeerde het al gauw in een productiebedrijf en in 1989 presenteerde het zijn eerste Pay & Display-machine. In 1992 had het reeds zijn assortiment van volledig automatische Pay-on-Foot-apparaten ontwikkeld, die direct een succes waren en nog steeds op honderden plekken in heel Italië te vinden zijn. In 2008 fuseerde Alfia met Mabyc en Ibersegur om de Groep Parkare te creëren, die de nieuwe gamma's Lynx (Pay-on-Foot) en Tempo (Pay & Display) lanceerde. Met een personeelsbezetting van honderden medewerkers in Spanje en dochterondernemingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Mexico en Peru, distribueert de Parkare Groep zijn producten in 20 landen via een solide, wereldwijd netwerk van partners.

In 2014 is Parkare aangekocht door CAME met het doel specialisten te worden op het gebied van technologieën voor parkeerfaciliteiten en parkeerautomaten.

 

INFORMATIE OVER CAME

Sinds 1972 produceert CAME het meest uitgebreide gamma automatiseringen voor toegangen in industriële en woonomgevingen, parkeer- en toegangscontrolesystemen, en domotica- en inbraakbeveiligingsinstallaties. Dankzij voortdurende innovatie en de acquisitie van nieuwe merken kan CAME zich vandaag de dag beroemen op specialistische kennis en gevestigde capaciteiten op het gebied van controle van woonomgevingen (automatisering - inbraakbeveiliging - domotica) en beheer van grote openbare ruimtes en stedelijke gebieden. CAME biedt geïntegreerde oplossingen die aan alle behoeften tegemoetkomen inzake het beheren en monitoren van personenstromen en toegangscontrole.

De wereld van CAME is in constante ontwikkeling en wordt verrijkt door medewerkers met passie voor hun werk omdat ze bijdragen aan de verbetering van de levenskwaliteit van veel mensen. In een wereld waar globalisering het streven naar succes steeds moeilijker maakt, neemt CAME geen genoegen met compromissen. Ondanks meer dan dertig jaar ervaring blijft het bedrijf het testen van zijn technologische innovaties als een prioriteit beschouwen. Dit is de reden dat elk CAME-product het verschil maakt.

 

EEN SOLIDE EN STERKE GROEP

Dankzij de synergie tussen de twee bedrijven heeft CAME Parkare zich in de sector gevestigd als toonaangevend leverancier van parkeeroplossingen. Ons aanbod omvat:

  • Off-street: systemen en apparatuur voor het beheer van parkeerfaciliteiten (automaten, slagbomen, gidssystemen, automatische systemen voor kentekenherkenning, centrale besturingseenheden, etc.).
  • On-street: beheersystemen en Pay & Display-machines.
  • Klantendiensten, waaronder onderhoud van de apparatuur en de software voor de gehele levensduur van de systemen.

Het groeiende succes en de voortdurende ontwikkeling van de CAME Groep vormen onze garantie voor de toekomst.