Onderwijs en bibliotheken

U bent hier

De groeiende studentenpopulatie wereldwijd betekent dat universiteiten, hogescholen en bibliotheken hun voorzieningen aan de behoeften van deze groep moeten aanpassen. Dit, in combinatie met de nieuwe milieuveiligheidscriteria en technologische vooruitgang, heeft geleid tot een verandering in het parkeerbeheer van deze instellingen.
 
Het uiteindelijke doel blijft echter hetzelfde. Studenten moeten gebruik kunnen maken eenvoudige, voordelige en gebruikersvriendelijke parkeersystemen.
 
CAME Parkare kan hiervoor zorgen, door universiteiten en hogescholen contactloze betaalwijzen en on-street- en off-street-systemen te bieden, te adviseren bij de installatie en deze diensten te beheren.
 

Voordelen van een parkeerbeheersysteem bij universiteiten, scholen en bibliotheken:

  • Speciale kaarten voor alle soorten gebruikers (onderwijspersoneel, studenten en bewoners, bezoekers, etc.).
  • Volledige flexibiliteit (24/7) van het parkeertijdbeheer (tarieven, toegang, abonnementen, etc.) om aan de behoeften van het ziekenhuispersoneel tegemoet te komen.
  • Hoog veiligheidsniveau dankzij automatische kentekenherkenning (ANPR), registratie en controle van inkomende en uitgaande voertuigen.
  • Specifieke oplossingen voor het geïntegreerde beheer van de parkeerplekken die gereserveerd zijn voor onderwijspersoneel, bezoekers, etc.

Compatibiliteit van producten

PKE

Off-street parkeersysteem

PKM

Pay-on-foot-systeem met thermische printer