PKE

U bent hier

PKE

PKE, een combinatie van Italiaanse stijl en Spaanse vindingrijkheid, is het eerste parkeersysteem van CAME Parkare. De oplossingen CAME PS-One en Parkare Elegance worden gecombineerd met de nieuwste hardware-updates om een krachtig en hoogwaardig parkeersysteem te creëren dat nieuwe mogelijkheden in deze sector opent.

Het gebruik van thermisch papier met doorlopende invoer vermindert de noodzaak voor onderhoud zonder iets af te doen aan de efficiëntie die vereist is bij faciliteiten met intensief verkeer. Daarnaast blijven we onze klanten ook de magneetstriptechnologie aanbieden.  Met de toevoeging van een Pay on Exit-terminal met TFT-scherm, QR-codelezer of gemotoriseerde magneetstrip- en creditcardlezer wordt PKE een ware springplank naar de toekomst voor CAME Parkare.

 

PKE Family

 

Verkrijgbaar standaard in signaalgeel en wit aluminium (RAL 1003 en 9006) of in donkergrijs en wit aluminium (5368A0837 en RAL 9006).


 

VOOR GROTE EN COMPLEXE PARKEERFACILITEITEN

Het PKE-systeem is een complete oplossing voor het beheer van parkeerfaciliteiten die een aanzienlijke toename van de productiviteit tegen lage bijkomende kosten garandeert. Dankzij de werkingsbetrouwbaarheid en een productengamma dat aan alle wensen voldoet wordt tevens de klanttevredenheid verhoogd. Ons systeem voor parkeerbeheer PKE is gebaseerd op een netwerk van automatische apparaten die de toegang regelen, de betaling controleren en alle activiteiten binnen de parkeerfaciliteit registreren.

  • Reductie van de bedrijfskosten.
  • Aanpassing aan de eisen van elke parkeerfaciliteit (aantal plaatsen, doorloop, betalingswijzen, etc.).
  • Geïntegreerd systeem dat de installatie, het beheer en het onderhoud van de parkeerfaciliteit vereenvoudigt.
  • Centrale controle op afstand van het parkeersysteem.
  • Automatische registratie van alle gebeurtenissen voor boekhoudings- en/of auditdoeleinden.
  • Mogelijkheid tot integratie met oplossingen van derden.

PRIJZEN ZIJN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG - elk project moet door ons verkoopteam onderzocht worden. Verstrek voor een specifieke offerte alle gegevens van uw project.